FLL 2019

Sponsorer 2019

Vi takker våre sponsorer: GabbroNor AS, Din bedriftspartner AS, Nesna Terminalen AS, Håjen, Fryd Blomster, Tomma Hytteutleie, Nesna Go to Grill, Nesna Landbruksverksted, Spar og Idyll.

Long time no see

Det har vært lite på denne bloggen i det siste, men vi er i full drift! I år handler Lego League om stedsutvikling, og vi har sett i alle små kroker i samfunnet på Nesna. Nå forsker vi på et uteområde tilpasset eldre. Roboten er god og solid som alltid, og programmererne er satt i godt arbeid, men det går litt tregt på å prøve kjøre. Sponsorpenger renner inn og kommunen er bak prosjektet vårt. Vi ser på Team Nesna Teens hettegensere til Veteranene og 10. klassingene våres.

Nytt år, nye muligheter!

I fjor fungerte det veldig godt å ha FLL som valgfag, så vi bestemte oss for å gjøre det i år også. Det var veldig trist da vår tiendeklassing forlot oss, men vi fikk noen nye med på teamet fra åttendeklassen. De er veldig dyktige og de eldre lærer dem alt det de kan. Våre veteraner er årets tiendeklassinger, som er leit.

Noen av gjengen

Siste år for tiendeklassingene

Tiendeklassingene sier farvel etter dette årets konkurranse. Alle tiendeklassingene er enige om at dette året er mest for opplevelsen, minnene og lærdom. Vi (10.klassingene) er veteraner på denne skolen og vi har elsket å være med alle våre fire år tidligere. Vi alle vil savne alle latterkrampene, miljøet, «nerdeenergien», alle de kule prosjektene, å gå dør til dør med sponsorbrev og Kristian sier «Jeg vil savne faren min, Arne-Johnny».

Testing av robot
Robotkonkurransen
Teknologiprisen 2019